SOCRadar, 5 milyon dolar Seri A yatırımı aldı

Siber tehdit istihbaratı alanında faaliyet gösteren SOCRadar, B2B teknoloji girişimlerini destekleyen lider risk sermayesi şirketi 212.vc’den 5 milyon dolar Seri A yatırımı aldığını duyurdu.

Huzeyfe Önal ve Ahmet Kuruköse tarafından kurulan ve merkezi ABD’de bulunan SOCRadar, 140’dan fazla ekibiyle 150’den fazla ülkede 6 binden fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Şirket, platformunda siber tehdit istihbaratı, saldırı yüzeyi yönetimi ve dijital risk koruması olmak üzere üç farklı hizmet sunuyor.

Şirketin CEO’su ve Kurucu Ortağı Huzeyfe Önal yaptığı açıklamada şirket olarak misyonlarının, dünya çapındaki kuruluşların siber saldırganlara karşı proaktif önlemler almasına yardımcı olmaktır diye belirtti.

212’nin Kurucu Ortağı Numan Numan yaptığı açıklamada 212’nin güçlü bir küresel vizyona sahip ve bu vizyonu takip edecek yetenek ve becerilere sahip insanlarla ortaklık yaptığını belirtti. Bununla birlite SOCRadar ekibinin kararlı misyonun yanında büyüme yeteneğinden de sürekli olarak etkilendiklerini belirtiyor.

Gerçekleşen yatırımla birlikte SOCRadar, bu finansmanın önemli bir kısmının ürün geliştirmeye ayrılacağını belirtirken, aynı zamanda ABD’deki işleri ölçeklendirme ve küresel pazardaki satış ve pazarlama operasyonlarını genişletmek için kullanılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı

MortalKombat fidye yazılım kubanları için şifre çözücü yayınlandı

Sonraki Yazı

Netwire RAT zararlı yazılımını satan web sitesine, FBI tarafından el koyuldu

İlgili İçerikler