More
SOSYAL MEDYA
Light
Dark

SentinelOne, Attivo Networks’ü 616 milyon dolara satın alıyor

Siber güvenlik şirketi SentinelOne, kimlik güvenliği ve yanal hareket tehdidi etkinliğini önleme alanında faaliyet gösteren Attivo Network’ü 616 milyon dolar değerinde nakit ve hisse senedi işlemiyle satın alacak. Bu satın almayla birlikte SentinelOne, kimlik tespiti ve yanıtında (IDR) lider olan Attivo Networks’ün yeteneklerini Singularity XDR platformuna entegre edecek.

2011 yılında ABD’nin California eyaletinde kurulan Attivo Networks, şuana kadar toplamda 60.1 milyon dolarlık bir yatırım almış. Yatırımcıları arasında Bain Capital Ventures, ForgePoint Capital ve Omidyar Technology Ventures gibi şirketler yer alıyor. Şirketin şuanda 200’den fazla çalışanı ve dünya genelinde 450’den fazla müşterisi yer alıyor.

SentinelOne CEO’su Tomer Weingarten, genişletilmiş algılama ve yanıt teknolojisine atıfta bulunarak, “Attivo Networks’ün satın alınması, otonom XDR’yi tanımlama ve sunma taahhüdümüzü sürdürüyor” diye belirtti. Tomer ayrıca Attivo Networks’ün portföylerini ilerletmede, hiper büyümelerini tamamlama konusunda ve zero trust (sıfır güven) benimsenmesini hızlandırma adına doğru teknoloji ve ekip olduğunu belirtti.