More
SOSYAL MEDYA
Light
Dark

Genişletilmiş tehdit istihbaratı çözümleri sunan SOCRadar, 25.2 milyon dolar yatırım aldı

Siber tehdit istihbaratı ve marka koruması çözümleri sunan SOCRadar, Oxx'un katılımıyla PeakSpan Capital liderliğinde gerçekleşen Seri B turunda 25.2 milyon dolar yatırım aldı. Şirket, toplam alınan yatırım miktarını 30.2 milyon dolara çıkardı.Şirketin çözümleri arasında yer alan ve amiral gemisi olarak adlandırdığı Extended Threat Intelligence (XTI) aralarında siber tehdit istihbaratı, atak saldırı yüzeyi yönetimi, marka koruması, darkweb izleme …

Siber tehdit istihbaratı ve marka koruması çözümleri sunan SOCRadar, Oxx’un katılımıyla PeakSpan Capital liderliğinde gerçekleşen Seri B turunda 25.2 milyon dolar yatırım aldı. Şirket, toplam alınan yatırım miktarını 30.2 milyon dolara çıkardı.

Şirketin çözümleri arasında yer alan ve amiral gemisi olarak adlandırdığı Extended Threat Intelligence (XTI) aralarında siber tehdit istihbaratı, atak saldırı yüzeyi yönetimi, marka koruması, darkweb izleme ve tedarik zinciride dahil olmak üzere uçtan uca harici çözüm paketleri sunuyor.

SOCRadar alınan yatırımla birlikte öncelikli olarak ABD pazarındaki büyümesini destekleyeceği, bölgedeki varlığını güçlendirebilmek için AB pazarına yatırım yapacağı, MSP ve MSSP pazarlarına odaklanmaya devam edileceği ve son olarak araştırma ve geliştirmeye yatırım yapılacağı belirtildi. Şirket tehdit tespitini, yanıtını ve otomatik iyileştirme yeteneklerini geliştirmek için platformunun tüm yönlerinde yapay zekayı (AI) kullanmaya devam edeceğini de belirtti.

SOCRadar tarafından verilen rakamlara baktığımızda dünya genelinde 150’en fazla ülkede 25 binden fazla ücretsiz müşteri, 350’den fazla kanal ortağı ve 600’den fazla kurumsal müşterisi bulunuyormuş.