Siber güvenlik şirketi Brandefense, 2,75 milyon dolar yatırım aldı

Dijital risk koruma platformu Brandefense,  Sabancı Ventures’ın liderliğinde 2.75 milyon dolar yeni yatırım aldı. Şirket, şu ana kadar aldığı yatırım miktarını toplamda 3.4 milyon dolara çıkardı.

Hakan Eryavuz ve Caner Köroğlu tarafından 2019 yılında Ankara’da kurulan Brandefense, bir çok farklı sektörde yer alan kurumsal şirketlere hizmet veriyor. Şirket, ana odak olarak siber tehdit istihbaratı tarafında faaliyet göstermesiyle birlikte saldırı yüzeyi yönetimi ve tedarik zinciri güvenliği alanlarında da hizmetler sunuyor.

Sabancı Ventures’ın liderliğinde gerçekleşen Seri A öncesi yatırım turunda Vestel Ventures ortaklığıyla yönetilen Tacirler Portföy Gelecek Etki Fonu, Teknoloji Yatırım A.Ş. (TTGV), Ak Portföy, TechOne VC ve Finberg yer aldı. Brandefense, almış olduğu yeni yatırımla birlikte şimdiye kadar aldığı yatırım miktarını toplamda 3.4 milyon dolara çıkardı.

Şirket, 2022 yılının Şubat ayında ilk olarak 600 bin dolar yatırım almıştı ve bu yatırımla birlikte ABD pazarına açılmıştı. Brandefense’ın resmi web sitesindeki verilere göre şirketin 75’den fazla çalışanı ve 800’ün üzerinde müşterisi mevcut.

Önceki Yazı

Zararlı yazılım analizi odağında çözümler sunan Malwation, 1 milyon dolar yatırım aldı

Sonraki Yazı

Google, Chrome’da keşfedilen yeni bir 0-Day açığını kapattığını duyurdu

İlgili İçerikler